Blogger Backgrounds

SI KACAK * SI CANTIK

Thursday, 22 December 2011

Cubaan Pertama ♥

Tengah duduk2 buwsan at uma ary nie
tibe2 rase mcm na masak laa
dengan semangat nye terus pegi dapurrrrr



Taraaaaaa
yeahhhhh ini adala cubaan pertama sy utk masak
buleyhh tahan sedap nye
HAHA sendiri masak sendiri puji kan

sajew na tayang2 kejap HOHO



keadan dapur lepaz jewp abez masak
sgt sepah2

dengan ini saye sbagai juri yg ta bertauliah
na bagi taw bahawa
cubaan pertama sy
BERJAYA
winx winx (:


ALHAMDULILLAH 

Sunday, 27 November 2011

Detik Baru ♥

•٠•●❤ Jika aku ditakdirkan MATI muda, aku harap agar segala bentuk PENULISANku mampu memancing RAHMAT Ilahi, dan bukannya DOSA yang diwariskan..

˙•٠•●❤ Jika yang ditulis itu BERMANFAAT, maka baginya PAHALA yang bertimpa-timpa. Tapi jika yang ditulis itu punca DOSA, maka ia akan berakhir dengan punca SESAL tanpa hujungnya..

˙•٠•●❤ Garapkanlah larian PENA dengan TAKZIM...Moga harga aksaramu ialah SYURGA...

Selamat Tinggal 1432
Selamat Datang 1433

♥Salam Maal Hijrah♥



Menjadi anak yg solehah itu yg aku mahu
Muslimah yg berjaya di dunia & akhirat itu yg aku impikan
Bimbing laa aku agar tidax hanyut dalam dunia yg penuh pancaroba ini
Semoga kita kekal bahgia & di redhai




Wednesday, 9 November 2011

Wordless Wednesday #3 | Bila ice-cream & dutch lady berkate2 |











I know u can't buy happiness for me

It's enough if u can buy

ICE-CREAM & DUTCH LADY CHOCOLATE

Juzt to make me happy c(:



Tuesday, 1 November 2011

Exam at JALAN TAR

Based on tajuk entry p0wn mesty k0wunk taw kan aku tgh dlm mid term week.. ary nie aku dtg kolej sebab na jawab paper Computer in Business (CIB).. yee tu la die subjek yg paling aku ta suke.. patutnye aku amex subjek nie laz sem, tapi sbb ta suke aku drop laa.. tibe2 sem nie die offer lagi sub uhh at aku.. oke dengan terpaksenye aku amex je laa.. na lari macam mane sekalipown nty aku kene jugax amex subjek nie kan..

Paper patutnye start pukul 3 petang dan aku smp 7 minit lepaz uhh.. aku datang lambat tu perkara normal, kalau aku datang awal sume wat muke plix.. yang paling bestnye aku sampai2 jewp, lecturer dr iran nie leyh tny " did u prefer we do exam today?" HAA ape lagi dengan lajunye aku jawab la "NO"

oke rupenye soalan yg same die da tanye at sume student dalam kelaz uhh.. dengan sebulat suara die p0wn cakap "we will do our midterm after ur midterm break".. first aku dengar die cakap cam uhh, tip0o la kalau aku cakap aku ta hepy.. memandang kan die + subjek uhh ta menjadi kegemaran aku kan.. masalhnye aku pnat2 gerax dr ampang menuju ke kolej kesayangan, paz uhh buleyh lax men postpone2 exam.. ishhh taw exam nie wat outdoor jewp pown.. penat taw aku aku tercongox mentelaah slide2 yg penuh cite pasal computer & bla bla bla....

urm na balik macam terlalu awal kan sbb bawu sampai.. then kawan aku yg bername ATIE ajak p jalan tar.. sebab nye mesty laa na beli tudung.. ta kan laa na shoping ikan k0wt kan.. aku & die p0wn memulakan perjalanan kami ke jalan tar dgn berjalan kaki.. ala KLMU dgn JALAN TAR bukan jauh mane p0wn kan..  maka bermula laa hari kami menjawab exam d jalan tar.. 

nie adalah kedondong.. tibe2 aku ngidam na mam mende nie..  s0 aku p0wn beli

lepaz uhhh.

.
mase tengah khusyuk cari shawl sambil aku p0wn khusyuk menikamti kedondong.. tibe2 aku nampak  keropok lekor.. urm macam sedap.. so aku pown beli




akhirnye aku yg berniat na teman nie pown terbeli shawl  yg kale c0klat uhh 



begitu la kisah aku amex exam ary nie at jalan tar

Wednesday, 26 October 2011

Wordless Wednesday #2 - SENTAP


PUAS HATI AWAK?


tangkap dalam & makan dalam betul ayat uhh
s0kae

It will over
Sooner or later




                                                                                              
                                                                                                           

Thursday, 20 October 2011

Spontane0us Thursday #1

Nie kesah mase sem 3 dulu 




bile buwsan dgr lecturer m'ajar
nie laa hasilnye.. 
HEE

kredit pade kawan2 ku
nana
atie







Wednesday, 19 October 2011

Wordless Wednesday #1




Tiap kali ujan.. Awak mesty suh sy maen ujan..
Sebab awk suh sy tangkap air ujan.. Awak kate..
Bape banyak sy dapat tangkap air ujan, cam uhh la rindu sy at awk..
Tapi bape byk yg sy ta dpt tangkap, cam uhh la rindu awk at sy..  c(: ♥♥

Wednesday, 14 September 2011

Keluar dr Gua !!

Alhamdulillah
akhirnye aku de gax blog HAHA.. glerr sedeyhh sblum nie aku ta rety na berblog.. pejadahnye blog uhh kan..
bese la aku  kan d0x terper0x dlm gua jewp.. ta taw perkembangan at dunia yg serba canggih nie kan.. skg da tibe masenye utk aku keluar dr dlm gua la kan.. aku kan ktinggalan zaman.. budax bawu na UP la kate kan.. err aku p0wn ta taw na berceloteh ape ag nie.. juz hope k0wunk support aku yg still BLUR nie.. segala kerjasama anda sgt sy hargai.. sekian terima kaseh !!