Blogger Backgrounds

SI KACAK * SI CANTIK

Sunday, 22 July 2012

The Only ONE I Want ~


Taraaa 
Hee nie die superhero di hati aku ----> 


Banyak sgt mende yg aku suke pasal die.. For sure aku sgt suke dgr die bercerita membebel & merepek.. HAHA.. Die sll wat aku rase bahgia sepanjang masa.. Dari pagi sampai malam ta berhenty gelax kalau dox nan die.. Die sgt sabar mlayan karenah aku yg macam ape ntah nie.. Muehehe XD

Tapi aku sll wat die sedeyh.. Aku sll wat die mara.. Aku taw banyak salah silap aku at die.. But sincerely i did't mean it.. I'm sorry and I love u jantung hati ~

Bende yg paling indah dalam hidup aku adalah saat bersamanya dan melihat die tersenyum (^.^)

Chumell kan die senyum 
Aku ta taw laa nape, bile de nan die aku rase lidah kelu ta taw na cakap ape.. Jantung dup dap dupp dapp HEE sbb uhh aku lebeyh banyak diam dari bercakap.. HAHA die pulax sll bengang dgn aku.. Die punya laa semangat bercerita, tapi ta dapat ape2 reaksi dari aku.. Macam cakap sowang2 pown ade katenya.. Huhux


Aku taw aku bukan yg pertama.. Tapi aku na jadi yg terakhir dalam hidup die.. I love u till elephant can fly 

aku cinta dia seadanya
aku sayang dia selamanya
rinduku hanya utk dirinya



Friday, 16 March 2012

♥ Mencuba & terus mencuba ♥

~ ASSALAMUALAIKUM CINTA
WAALAIKUMUSALAM RINDU ~



Jangan mudah berputus asa,, yes itu yg aku nak luahkan hari ini..
persoalan yg aku nak timbulkan adalah kalau u all syg s0me1 adakah u all akan biarkan dia pergi ?



N0rmally jawapan yg aku dgr ialah "buat apa nak halang dia pergi.. itu kehendak dia.. s0 biar kan je laa dia dgn keputusan dia.. asalkan dia BAHGIA"


Dalam tak sedar mesti u all tak taw kan yg sebenarnye s0m1 uhh terlalu berharap u all tahan dia dr pergi.. mmg dia kan memberontak dan jd sgt keras kepala.. TAPI jauh di sudut hati masih tersimpan rasa sayang


Dulu p0wn aku mcm tu jugax terlalu cpt berputus asa.. senang2 jewp aku bg 0wg yg aku syg dkat ex dia.. sbb nya ex dia sendiri ngaku at aku still syg dia..  haishh tapi disebabkan itu 0wg uhh mara aku.. hukhuk sedeyhh laa kawan..
TAPI itu dulu
KINI & SELAMANYA
aku kan tetap pertahan kan dia.. aku tak kan mudah2 bg dia at sape2 p0wn.. sebab dia aku punya.. HAHA tamak kan.. aku akan terus mencuba jadi yg terbaekk utk dirinya





•٠•●❤ Hati awk mcm bantal
Hati sy mcm batu
Tp baling mcm mane p0wn still chill kan
HEE syg awk sgt •٠•●❤



Wednesday, 15 February 2012

Wordless Wednesday #4 | Bola 0oh Bola |




Glory Glory M.U - 11 feb 2012

Congrat Red Giant - 14 feb 2012

Sunday, 22 January 2012

Friendship & Relationship


FRIENDSHIP IS MORE POWERFUL THAN RELATIONSHIP


hye allz.. ary nie juz na tulis short entry.. urm sependek yg buleyh la na cite nie


First situation na ckp psl mesty ade di kalangan kite yg pena 'COUPLE' dgn kawan baek sendiri kan.. ta kesah la kawan baek ke rapat ke ta rapat ke, yg penting still name die kawan.. betul ta ? urm mesty ramai nie kan.. oke juz na taw, bape lame hubungan u all bertahan.. Alhamdulillah if bertahan smp bawak ke jinjang pelamin.. tp bape ramai jugax yg putus at tengah jalan.. urm mesty saket pedih jiwa na tanggung sume tu kan..

Actualy situati0n mcm nie should be better if kitew juz truskan hubungan sebagai kawan.. na taw knape ? urm sebabnye if one day, tibe2 u all break up, mesty lepaz uhh wat hal masing2.. elox2 dulu rapat mcm isi dgn kuku tibe2 maken lame maken menjauh pulax.. ta di nafikan ade jugax yg still jd fren mcm biase even da break tp da ta rapat mcm dulu kan.. s0 lebeyh baek kitew berkawan jewp drpd bermusuhan ^^,

Second situation is about kawan & boyfren or girlfren.. urm mesty u all sume sayang pasangan masing2 kan.. sume mengharap kan yg terbaek antara u all punya relationship.. but if u all pny kapel suruh u all pilih kawan atau die ?? urm ape yg k0wunk na jawab.. padahal u all cinta mati da nan die..


Oke if situation mcm nie jd, dgn penuh rasa yakin nye pilih la kawan.. sbb nye ? yes na taw sbb nye nape? oke sbb nye bile2 mase jewp u all punye kapel buleyh pergi tinggalkan u all.. mmg skrang die ckp cinta syg,.. tp esk luse sape yg taw.. hati manusia nie mmg sering berubah2 kan.. tp kawan ta kan pena tinggalkan kitew.. kawan akn sll ade dgn kitew walau ape p0wn jadi.. kawan yg baek sll d hati ^^,


Last but not least adalah k0wunk kapel dgn 'Ex' kawan k0wunk sendiri.. urm ade rase trux ta jadi s0wg kawan.. w0ooot w0ot no k0men.. Sebuleyh2 nye elax kan la mende nie oke.. mmg kitew ta rancang p0wn sume nie.. if u all ta taw yg u all pny kapel adlah ex kpd kwan u all ta pe la jugax.. but if da terangg lagi kan bersuluh.. tlg laa jgn time die.. even manis mcm mane p0wn die ayat k0wunk.. sbb nye.. 0wg2 mcm nie cuma taw tanam tebu d bibir.. lastly tanpe kite sangka & duga hati kawan kitew jugax kan terluka walau die kate die oke.. sbb nye EVEN EX STILL SYG  (^_^)